Tulisen Nganggo Aksara Jawa !

  1. Pepalang :
  2. Tetanduran :
  3. Gegandhengan :
  4. Lelaku :
  5. Sesawahan :
  6. Adhiku nandhang lelara watuk :
  7. Mas Edi nampa bebungah saka pak Bupati :
  8. Lungguh sesandhingan karo kancane :
  9. Yen geguyon aja tenan :
  10. Dadi bocah aja seneng sesumbar :

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan.

Don`t copy text!