Tembung ing ngisor iki golekana kosok balene !

  1. susah
  2. amba
  3. agung
  4. akeh
  5. ala
  6. banter
  7. begja
  8. bening
  9. dawa
  10. dhuwur
  11. empuk
  12. esuk
  13. goroh
  14. kasar
  15. ketiga
  16. landhep
  17. lemu
  18. mentah
  19. padhang
  20. turu

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *